19/Gener/2013 a Platja d'Aro

Una nova temporada! just acaba de començar, no ha estat fàcil però un Setè lloc mereix estar feliços. Cal destacar el bon resultat obtingut per la parella formada per FERNANDO SANCHEZ i ANTHONY KEITH, MORGAN "Flick" que lliuren una targeta amb 53 cops meravellosos.

En els individuals, que no ha estat malament, encara que s'esperava més resultats positius que els obtinguts.

Felicitats pels 50 punts obtinguts.

Segur que a la propera prova es fa millor

Jugadors que van participar a la primera prova a Platja d'Aro

Papalus_B

ANTONIO SALCEDO RECIO - ANTHONY KEITH, MORGAN - ANATOLY TIMOSHENKO - PETER DALE - FERNANDO SANCHEZ - ENRIQUE CASANOVA - JOSE MTNEZ - ALEX CONDOM

Sponsors

9/02/13 a Castelló

2ª prova.- Un pal dur per a l'equip, una onzena classificació aconseguida en aquesta prova ens desplaça de la setena a la novena plaça.
Una jornada on el vent va ser el protagonista, realment injugable, encara no donem crèdit de per que no es va anul · lar la prova, va ser desesperant!!.
En fi, passarem pàgina i ens prepararem per fer un molt bon paper, ja que la següent prova és en el nostre camp (en Papalús).
Així, que ànim a tot l'equip, i això si, entrenin fort si us plau.
Una abraçada a tots.

14/04/13 a Papalús

3ª prova.-Gran resultat obtingut en el nostre camp, on s'aconsegueix una segona plaça molt important per a l'equip, de manera qque Papalus b, puja 6 posicions i es situa 5 º a la general.

Felicitats pels 90 punts obtinguts.

11/05/2013 a Can Pascual

4ª prova.-

Un desastre, gran decepció després del mal resultat obtingut, però, ens colocaamos en la vuitena posició. es pot millorar. Ànim equip.!!