Informació del STAGE ESTIU P&P PAPALUS

Aquest estiu engeguem un nou stage d'estiu al P&P Palalús que permet als infants fer una activitat amb contingut esportiu/educatiu prop de casa seva. Un lloc on poden divertir-se i aprendre en un context d’interrelació amb altres infants compartint una afició comuna. L'oferta que proposem respon a una demanda social per permet fer compatibles els horaris laborals de les mares i els pares amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.

L’equip de monitors està format per professionals amb una llarga experiència dins l'àmbit de l'educació i la coordinació d'escoles de golf. La distribució dels grups es farà tenint en compte el nivell de joc i les edats dels infants i assegurar una ràtio promig que com a màxim serà de 10 infants per monitor.

Tenim pensades un gran nombre d'activitats per aquestes cinc setmanes, podran gaudir diàriament de la piscina que ofereix les instal·lacions, també hem programat una sortida setmanal on estem segurs que els nens gaudiran d'aquest estiu i serà inoblidabble per a tots ells.

DURADA I EDATSstage

La durada del Casal serà des del 24 de juny al 26 de juliol, i podreu escollir el número de setmanes que voleu que els vostres fills/es participin del casal, en funció de les vostres necessitats. El casal aplegarà nens des de 5 fins 18 anys.

ORGANITZACIÓ

L'Stage està organitzat per l'empresa Driving Accuracy, empresa especialitzada en activitats esportives de Lleure així com en la coordinació d'escoles de golf.

INFORMACIÓ

Si teniu alguna consulta, adreceu-vos al correu Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla o bé deixeu el vostre dubte i telèfon al mòbil 615 20 66 14 i ens posarem en contacte amb vostès.

REUNIÓ INFORMATIVA

La reunió informativa serà el 8 de juny a les 17'30 hores a les instal·lacions del camp